ALLES OVER ONZE STAND OP DE KINDVAK

29/09/2022

Hoera, we stonden op de KindVak! Was jij er ook? Leuk! Wij genieten na met een terugblik.

Stand op maat

Je herkende ons aan de stand die staat als een huis, letterlijk. Leuk weetje: we maakten onze stand ECHT zelf, vraag maar aan onze Remco. Het huis biedt ruimte voor alle functies: spelen, chillen, werken en eten/drinken. Zo zie je waarom je voor ons zou kiezen: het maatwerk en het totaalplaatje. Je ervaart hoe het is om in een door ons ingerichte ruimte te zijn, voelt de stoffen en materialen. We spreken je graag. Wat zoek je? Wat heb je nodig? Dat is namelijk altijd ons vertrekpunt. Durf eerst te dromen.

Kom spelen!

Ook spelmateriaal namen we mee; loose parts, poppen, verkleedkleding, lego. Dus ben je kind of voel je je kind: dan bleef je iets langer in onze stand dan gepland. Onze eigen (klein)kinderen, neefjes en nichtjes tekenen hun favoriete ruimtes, om op de beurs te laten zien. Dat werden een circus, slingers, veel kussens, gamerooms en nog veel meer.

Webwinkel

We lanceerden onze webwinkel tijdens de beurs, met veel mooie meubels en actuele prijzen. Het is lang niet alles dat we maken, maar het geeft je een goed beeld. Nieuwsgierig? Winkel hier met plezier.

Video

Speciaal voor de beurs maakten we een video. Die werd heel .. flitsend! Je krijgt hiermee een goede indruk van ons werk. Was je er niet of wil je het nog eens zien? Hier kijk je de video over ons werk terug. Tip: zet het geluid aan.

Ontwerpwedstrijd

Op zoek naar iets anders? Doe mee aan onze ontwerpwedstrijd! Is jouw idee super origineel? Dan maken wij het meubel voor jou in onze meubelmakerij. Lees de kaders en data hier.

Samen

We maken het samen. Met jou, het team en soms ook de kinderen. Op de beurs ontmoette je onze mensen: de ontwerpers en de bouwers, de planner en de lakker. Wij hadden een grote glimlach op ons gezicht, wat was het tof om ook dit samen te doen! Smaakt het naar meer? Wanneer zien we je?!