DE 5 LEUKSTE NIEUWKOMERS

01/07/2019

Bijna dagelijks zijn onze ontwerpers op zoek naar de mooiste en leukste meubels en accessoires voor onze interieurprojecten. We vinden ze op allerlei plekken, van kleine winkeltjes verstopt in een gezellig stadscentrum tot groothandel gespecialiseerd in onderwijsmateriaal en alles daar tussenin. En als we het niet vinden, want dat gebeurt ook, dan ontwerpen en maken we het zelf! We zetten de leukste 5 nieuwkomers van ons assortiment op een rij. Werk je in het onderwijs, kinderopvang of zorg? Leg je verlanglijstje maar klaar!

OPBERGKIST

Altijd spullen kwijt? Nu niet meer! We ontwierpen een handige opberger voor bijvoorbeeld gymspullen, verkleedkleren, gevonden voorwerpen, speelgoed… Over onmisbaar gesproken. Wij beplakken de kist in het thema waarvoor je de kist gaat gebruiken.

WIEBELKRUK

Speciaal voor wiebelkonten die het te lastig vinden om lang stil te zitten, hebben wij nu een wiebelkruk. Op deze kruk kun je gewoon blijven zitten, ook al zit je niet stil. En wat blijkt? Dan lukt het ineens wel om je iets langer te concentreren en lekker mee te doen.

GLIJBAANTJE

Op dit glijbaantje voor binnen is het lekker klimmen en glijden voor de allerkleinsten. En verstoppen kan ook, kijk zelf maar.

ZITZAK DIER

Ons testteam was unaniem: deze zitzakken zijn blijvertjes. Je kunt er heerlijk op liggen en springen. Ze zijn groot, hebben een hoge aaibaarheidsfactor en ze zijn lekker stevig. Ben je een chill zone aan het inrichten? Zet deze maar op je lijstje!

VLOERKLEED

Wij zijn zelf behoorlijk ondersteboven van onze nieuwe vinyl vloerkleden! Ze hebben te gekke prints, een gefestonneerde rand én ze zijn praktisch: dweilbaar en antislip. Je ziet ze dus niet voor niets regelmatig in onze projecten opduiken.

Bestellen? Stuur een mailtje naar: magikvanjou@debelevingbv.nl

Leukste nieuwkomers opbergkist
Wiebelkruk
Klim glijbaan De Beleving Interieur
Leukste nieuwkomers zitzakken
Leukste nieuwkomers vloerkleden