NIEUW KANTOOR DE BELEVING

04/10/2021

Wij groeiden deze zomer uit ons jasje. Dat werd zoeken naar een oplossing. We vonden nieuwe ruimte op steenworp afstand van onze meubelmakerij. Dit is ons nieuwe kantoor!

Krap

Ons oude kantoortje boven de meubelmakerij werd wat krap. Wel gezellig, zo naast de kantine. Maar we hadden meer ruimte nodig. Daan: “We groeien en werken weer meer op kantoor. We hadden dus ruimte nodig, ook omdat we willen zorgen voor voldoende afstand tussen de werkplekken. ”

Winkel

Ook ons magazijn, waar we onze meubels en accessoires opslaan, werd wat krap. Daan: “Begin dit jaar verhoogden we onze productiecapaciteit. Daardoor kunnen we voor meer klanten aan de slag. Maar het betekent ook dat er meer ruimte nodig is om de meubels klaar te zetten.” En zo verhuisde onze ‘winkel’, compleet met krukken, planten, wanddecoratie, vloerkleden en meer, mee naar het nieuwe kantoor.

Nieuw kantoor

Hier zitten we nu! Het logo zit op de gevel, alle bureaus zijn verhuisd en de koffiemachine is aangesloten. Daan: “We hebben lekker de ruimte, ook om bijvoorbeeld klanten te ontvangen.” We zitten op loopafstand van de meubelmakerij.

Nieuwsgierig? Wanneer zien we je bij ons aan tafel?

Op zoek naar een ECHT toffe werkomgeving? Wij zoeken collega’s!