NIEUWE STAGIAIRES BIJ DE BELEVING

13/10/2020

Sinds vorige maand maken deze twee dames onderdeel uit van ons team. Marjolein en Monica lopen stage bij ons. Dat bevalt, zelfs in deze bijzondere tijd, gelukkig heel goed. We stellen ze aan je voor!

Stage bevalt goed

Marjolein (recht) is 2e jaars student Ruimtelijke vormgeving aan het Cibap in Zwolle. Ze is tot januari bij ons te vinden. Figuurlijk dan, want ze is veel onderweg en werkt op dit moment veel vanuit huis. Ze wil zoveel mogelijk meedraaien in projecten, haar meubelkennis uitbreiden en veel klantgesprekken voeren. Ondertussen voelt ze ons flink aan de tand over andere bedrijfsprocessen, zoals onze social mediakanalen. Marjolein: “De stage bevalt heel goed! Ik krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo mocht ik al snel met eigen projecten aan de slag. Samen met Monica werkte ik een interieuradvies uit voor 3 particulieren en we zijn aan het tekenen voor een BSO die in gehuisvest moet worden in het handvaardigheidslokaal van een school. Een leuke uitdaging!”

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Monica (links) studeert Interior Design and Styling aan de Hogeschool Saxion. Deze studie wordt ook wel Jan des Bouvrie Academy genoemd, omdat de opleiding in samenwerking met deze ontwerpicoon ontwikkeld werd. Voor Monica is De Beleving haar afstudeerstage! Ze kreeg les van boegbeelden uit het vakgebied over het gebruik van licht, ruimte en ontwerpen. Ze kwam bij ons omdat ze vooral het hele proces wilde meemaken. Wat gebeurt er nadat het ontwerp is ontvangen en goedgekeurd? Wat moet je allemaal in gang zetten? Hoe verloopt een oplevering en hoe ga je om met nazorg? Monica: “Mijn stage is ontzettend leerzaam. Ik word behoorlijk vrijgelaten en krijg veel verantwoordelijkheid. Zo mocht ik meewerken aan een oplevering, heb ik een eigen ontwerp gepresenteerd bij een klant en zorgde ik samen met Marjolein voor het ontwerp van het interieur van 3 particulieren. Ik merk dat ik het enthousiasme dat ik erin stop ook terugkrijg, dat is echt heel gaaf!”

Leuk dat jullie er zijn Monica en Marjolein! Ben jij op zoek naar een toffe stageplek? Wanneer zien we je?