ONTWERP & WIN JOUW MEUBEL

16/09/2022

Op zoek naar iets anders? Vertel! Of nog beter: doe mee aan onze ontwerpwedstrijd, ter ere van de KindVak (29 sept-1okt). Ontwerp en win jouw meubel.

28-11: update!

We hebben een winnaar: Jeanette van Mikz Kinderopvang wint met haar ontwerp de wedstrijd: voor haar gaat onze meubelmaker aan de slag. Gefeliciteerd!! We verklappen nog niets over het meubel: dat zie je binnenkort terug. Bedankt allemaal voor de gave inzendingen! Jullie hebben een persoonlijk berichtje gekregen met een kleine verrassing.

Maatwerk

Een interieur is maatwerk. Het zegt iets over je visie, hoe jullie werken, spelen en leren. Vaak vraagt dat om unieke meubels, oplossingen die je niet in een catalogus vindt. Ben je bij ons op de stand geweest tijdens de KindVak? Dan heb je al iets kunnen proeven van een interieur dat vanuit die gedachte bedacht en gemaakt wordt.

Ontwerp je eigen meubel

Staat er een meubel op jouw verlanglijst dat je nergens kunt vinden? Teken het uit, ontwerp je eigen meubel! Is jouw idee super origineel? Dan maken wij het meubel voor jou in onze meubelmakerij. Hoe gaaf is dat!?

Kaders wedstrijd

Doe je mee? Dit zijn de kaders voor de wedstrijd:

  • We werken met berkenmultiplex of HPL (multiplex met een gekleurde toplaag) of een combinatie
  • Een print kan op berkenmultiplex
  • Het meubel is maximaal 80 cm breed, 150 cm hoog en 120 diep
  • Organische en ronde vormen zijn mogelijk, zolang ze ‘plat’ zijn.

Durf te dromen, gebruik al je creativiteit en die van je collega’s of misschien wel de kinderen in jouw groep. Stuur je ontwerp uiterlijk vrijdag 11 november 2022 naar magikvanjou@debelevingbv.nl (vergeet de BV niet). Wij maken op 28 november 2022 de winnaar bekend, dus houdt onze kanalen in de gaten.