TWEEDE PRODUCTIELIJN MEUBELMAKERIJ

01/04/2021

Wij groeien! Dat is fantastisch nieuws. Maar de toenemende vraag van onze klanten zorgt er ook voor dat de levertijden van onze meubels langer worden. We hebben daarom onze productiecapaciteit verhoogd.

Maatwerk meubels

Stoere balkenframes, brocante kasten, grote kastenwanden en fijne loungebanken: wij maken het meubilair in onze eigen meubelmakerij. Vaak gaat het om maatwerk. We mogen steeds meer maken. Daar worden we blij van! Maar het heeft ook gevolgen voor de levertijden. Vervelend, zeker als je spreekwoordelijk gezegd ‘niet kan wachten’ op jouw nieuwe meubels.

Nieuwe productielijn

We hebben ons team uitgebreid met handige Harry’s. Ondertussen lieten we een soort vliering in onze loods bouwen. Dat is de plek geworden van een volledig nieuwe productielijn. Compleet met formaatzaag, werkbanken en stapelaar om het materiaal omhoog en omlaag te krijgen.

Meer volume

Daan, eigenaar De Beleving: “We wilden meer volume in dezelfde ruimte. Dat is gelukt! Onze nieuwe mensen hebben de tweede productielijn vanaf half januari in gebruik genomen. We lopen op dit moment in op afgesproken werk en kunnen daarna meer aan. Dat is, zeker met het oog op de drukke zomer, super fijn.”