WEBINAR TOPWERKGEVERSCHAP CBM

09/03/2021

CBM organiseert donderdag 11 maart een webinar over goed werkgeverschap. Hoe zorg je voor werkgeluk? Voor trotse en bevlogen medewerkers?

Topwerkgeverschap

CBM vroeg werkgelukexpert Heleen Mes om meer te vertellen over topwerkgeverschap. P&O adviseur Jeanette van der Bijl van Coors Interieurbouw en onze Daan Lindeboom, eigenaar van De Beleving, zijn gevraagd om te vertellen hoe zij werken aan werkgeluk.

Daan: “Wij zijn vanaf dag 1 bezig met werkgeluk, ook toen we met z’n tweeën startten. Je moet doen waar je blij van wordt, dat vind ik zo normaal. Het is dus niet zo dat wij hier op een bepaald moment heel bewust mee aan de slag zijn gegaan. Het is gewoon hoe wij werken. We bewaken dit wel bewust. Hoe? Vooral door in gesprek te zijn met onze mensen. Het gaat om de relatie, de betrokkenheid, alleen dan kun je werken aan het op peil houden van geluk.”

Aanmelden

Interessant? Zien we je donderdag? Meld je hier aan. Het is kosteloos en online, dus blijf lekker zitten waar je zit. Let op: dit webinar is voor leden van CBM.

Uitzending gemist

Heb je het seminar gemist? Lees hier een korte samenvatting.