ACHTER DE MAAN

KINDERDAGVERBLIJF

Of wij ook een interieur leveren in België? Ja hoor! In Antwerpen toverden we kinderdagverblijf Achter de maan om tot een kleurrijk feestje.

Instagram & ontwerp

Kinderdagverblijf Achter de maan kwam ons via Instagram op het spoor. Op basis van de briefing maakten wij een ontwerp. Centraal stonden bergruimte, eenheid en speelhoeken.

Keuken wrappen

We plaatsten een wand tussen de verschoonhoek en de speelruimte. Wel zo fijn. Onze Karin gaf de keuken een nieuwe kleur door deze te wrappen met folie. Ook haalden we 2 kastjes weg en kwamen er stoere hoekplanken.

Zelfpakwand en vogeltjeslamp

De zithoek kreeg zwarte klemborden voor de dagritmekaarten en er kwamen groene klemlatten voor de familiefoto’s van de kindjes. Ook maakten we een ‘zelfpakwand’ met allemaal plankjes, waar nu boekjes op uitgestald staan. En de vogeltjeslamp maakte het helemaal af!

Framke Trousse, verantwoordelijke Achter de maan: “Het resultaat is super, ons interieur heeft echt een wauw-effect! De samenwerking met De Beleving verliep vlot, open en duidelijk. De oplevering ging verschrikkelijk efficiënt. Ik dacht dat jullie langer bezig zouden zijn, maar het was zo goed voorbereid. We kunnen niet wachten tot we de kindjes mogen ontvangen.”

“HET RESULTAAT IS SUPER, EEN INTERIEUR MET EEN WAUW-EFFECT.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?