ACHTERVELD

BUITENSCHOOLSE OPVANG

“Het is weer gelukt!” De 2 ruimtes van BSO Achterveld werden opgeruimd, geschilderd en opgefrist. Ons ontwerpersduo Mir en Suus kreeg de vrije hand, kijk hoe leuk het is geworden!

Divers aanbod

Het interieur van de 2 verticale groepen van BSO Achterveld was aan een opknapbeurt toe. Daniëlle van der Maale, clustermanager Kind & Co: “Het was tijd voor vernieuwing en de wens was groot het materiaal nog meer zichtbaar te maken voor de kinderen. We wilden een divers aanbod, waarbij de 2 ruimtes elkaar aanvullen.”

Feestje

We werkten al eerder samen met Daniëlle: “Het is altijd een feestje. Ik kan erop vertrouwen dat jullie met een goed plan komen. Het is wonderlijk om te zien hoe geruisloos jullie in een paar uur tijd de hele ruimte omtoveren. De samenwerking, ook die van jullie ontwerpers en klusmannen onderling, is heel prettig. “

Dik gelukt

We zorgden voor duidelijke hoeken: een bouwhoek met legotafel, een knutselhoek met exporuimte, een chillplek, winkel en spelletjestafels. Ook kwam er een tuthoek op maat en we kleedden de keuken aan met een toffe bartafel. “Er werd direct gespeeld. Die tuthoek is fantastisch. Het interieur nodigt uit, de kinderen vinden het enig. Het is dus weer dik gelukt.”

“WONDERLIJK OM TE ZIEN HOE GERUISLOOS JULLIE IN EEN PAAR UUR TIJD DE HELE RUIMTE OMTOVEREN”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?