BENGELS EN KLODDERTJE

BUITENSCHOOLSE OPVANG EN PEUTERGROEP

Twee BSO groepen en twee peutergroepen: de plek van Bengels en Kloddertje is een gezellig chaos. Heerlijk al die bengels op de vloer en dat geklodder en geklieder, maar dan is een rustig interieur wel zo zijn. Dus zorgden we voor een overstap van een kleurrijke naar een natuurlijke, groene look & feel.

Natuurlijke uitstraling

Het interieur kreeg een natuurlijke uitstraling. Daar zorgden we voor met groentinten en het gebruik van hout, maar ook met bijvoorbeeld prints op bestaande kasten. Het speelhuis moest er ook aan geloven; het kreeg een likje verf, bestickering en veranderde in een boomhut. Door de gave bomenprint op de muur waan je je echt in het bos! En de expositieplek voor kunstwerken? Dat zijn wandbomen met klemmetjes.

Toffe meubels

Zie je dat tafelblad? Dat is een whiteboard! Het is ook een deksel trouwens. Met aan de andere kant een boerderijprint, speciaal voor de kindjes die iets minder graag klodderen. Ook maakten we een speciale legotafel met opbergruimte voor de lego en speelruimte in 1.

Je begrijpt: hier word je zo blij van, daar ga je van springen. Dus plakten we alvast een sticker op de vloer. Veel plezier daar!

Fotocredits: beeldvoerders

“ZELFS HET SPEELHUIS MOEST ERAAN GELOVEN; DAT WERD EEN BOOMHUT.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?