BOEDAPESTLAAN

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Het thuisgevoel, dat is heel belangrijk voor BSO Boedapestlaan. Maar het werd tijd om eens flink op te ruimen. Afgeschreven meubilair werd vervangen, spullen werden uitgezocht en er kwam eenheid in lijn met de stijl van overkoepelende organisatie Kind & Co.

Interieur ontwerp

De pedagogisch medewerkers hadden enorm hun best gedaan om een huiselijke sfeer te creëren. Veel spullen kwamen van huis mee en inmiddels was er een gezellige, maar ook ietwat rommelige plek ontstaan. Onze Suus en Mir maakten een ontwerp, met als vertrekpunt het aantal kindplaatsen, de wensen van de groep en de stijl van Kind & Co. Er kwamen verschillende functies: plek om te chillen, knutselen, lezen, bouwen en spelen.

Op maat

We maakten een houten bank op maat voor de leeshoek, een poppenhuis, verrijdbare tafels en magneet-krijtborden voor alles wat je wilt onthouden of laten zien. Ook kwamen er nieuwe vloerkleden, poefjes met bijpassende print en expovakken. Gaaf: zie je de legotafel? Voor de chillhoek lieten we professionele kussens maken. Deze zijn goed afneembaar, stapelbaar en oersterk.

Bestaande kasten & kisten

Verder zorgden we voor voldoende opbergruimte met kisten, bakken en een blauwe kast op maat. Meubels die nog prima zijn? We namen ze mee in het ontwerp, waar ze een nieuwe plek kregen. Je ziet dus een paar bestaande kasten staan. Ook de kistjes waren er al, door ze te groeperen op een muur vormen ze samen een stoere expomuur.

Schat aan speelgoed

Ondertussen haalden de PM’ers flink de bezem door de spullen. Wat overbleef, en nu extra zichtbaar werd, is een schat aan speelgoed. Playmobil, Lego, een boksbal, tafelvoetbal; wat boffen de kinderen die hier gaan spelen!

“GAAF: ZIE JE DE LEGOTAFEL? ”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?