Project omschrijving

DE BOERDERIJ

KINDERDAGVERBLIJF

De Boerderij is ‘the place to be’ geworden van De Meern. Hier wil je wonen. Deze voormalige varkensstal werd van top tot teen verbouwd en ingericht als kinderdagverblijf.

Maatwerk

Het team dacht in alles mee, van kleur tot materiaal. Er kwamen houten kasten, thematafels en – bakken, een speciaal lighuisje. Alle meubels werden tot op de centimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Om rust te creëren, combineerden we het hout met zacht groen en wit.

Flexibel

Ook kwam er een flexibel podium dat voor verschillende doeleinden ingezet kan worden. Nu is het een stoer bouwpodium. Maar in een handomdraai is het een theatervloer, kampeerplek of huishoek.

Op zoek naar een fijn plekje onder de rook van Utrecht? Kijk eens bij De Boerderij!

“VOORMALIGE VARKENSSTAL: HIER WIL JE WONEN!”

SMAAKT DIT NAAR MEER?

Neem contact op