DE KAMELEON

BUITENSCHOOLSE OPVANG EN PEUTERGROEP

De Kameleon is van kleur veranderd! De peutergroep, de nieuwe bso groep en de bestaande bso groep voor kinderen; allemaal kregen ze een nieuwe look. Met bestaande en nieuwe meubels.

Nieuwe groep

Er kwam een nieuwe bso groep voor kinderen tot 7 jaar. Er kwam een groene muur en nieuwe meubels voor een atelier, huishoek en bouwhoek. Omdat we de groepen qua stijl naar elkaar toe wilden trekken, gebruiken we een kast van de bestaande bso. We pimpten deze met bestickering. Leuk: die kast maakten we jaren geleden zelf.

Eenheid

De bso groep voor kinderen vanaf 7 jaar kreeg een stoere blauwe muur. De vensterbank werd chillplek met kussens. Er kwamen nieuwe tafelbladen, waaronder een speltafelblad. En er kwam een ei.. Je weet wel; zo’n hangstoel. Dat was een schot in de roos, want een aantal kinderen lagen daar vervolgens fulltime in! Ook hier bestickerden we een bestaande kast en zorgden we voor nieuwe kussens op de bestaande steigerhouten bank.

De peutergroep kreeg nieuwe tafels, een mooie brocante kast uit onze meubelmakerij en een stoer zwart balkenframe. En zie je die bakbankjes? Ook die maakten we jaren geleden. Nu horen ze er weer helemaal bij met een stoer blad. Een met een autobaan en een met duploplaten. Niet alles nieuw, maar wel een hele nieuwe look dus!

β€œHET EI IS EEN SCHOT IN DE ROOS: ULTIEME CHILLPLEK.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?