DE KAPITEINTJES

PEUTERGROEP EN BUITENSCHOOLSE OPVANG

De Kapiteintjes waren toe aan een nieuw interieur. Omdat de groep in het gebouw van basisschool Het Kofschip huist, was een verbinding met school een belangrijke wens. De inrichting werd het visitekaartje van de school: welkom!

Verbinding

De Kapiteintjes, een peutergroep en buitenschoolse opvang voor kinderen tot 7 jaar, gaan verder onder de vlag van kinderopvangorganisatie Kind & Co. Omdat de groep huist in het gebouw van basisschool Het Kofschip, is de verbinding tussen kinderopvang en school een belangrijk onderwerp.

Kasten op maat

We zorgden voor een fijne basis met een aantal kasten op maat: met schuifdeuren, deuren met slot, met schappen en met bakken. Er kwam een gezellig huishoek met wandhuisje en speelkeuken. Ook maakten we een speelboerderij.

Visitekaartje

We keken naar het kleurgebruik in de school en kozen voor een iets zachtere variant op het groen en blauw. Passend bij de visie van de school haalden we de natuur naar binnen en kwamen er lekker veel planten. Zo werd de kinderopvang een soort visitekaartje: de eerste kennismaking met school. Welkom bij De Kapiteintjes!

“FIJNE EERSTE KENNISMAKING MET SCHOOL”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?