LINGERT

BUITENSCHOOLSE OPVANG EN PEUTERGROEP

BSO en peuteropvang Lingert waren aan de beurt voor een nieuw interieur! Geheel in stijl met het interieurplan van De Eerste Stap zorgden wij voor een feestelijk sfeertje.

Inrichten hoeken

De BSO en peutergroep Lingert zijn samen met basisschool De Trinoom gehuisvest in een fijn gebouw. Wij mochten de groepsruimte opnieuw inrichten. Er kwamen verschillende hoeken, zoals een huis-, bouw- en knutselhoek. Tine Giesbers, service coördinator: “Aan de hoeken kunnen kinderen duidelijk zien wat er te doen is. Dat geeft overzicht en rust.”

Verjaardagstoel

Ontwerpers Suzanne en Mirjam zetten de verjaardagstoel in, een ontwerp van oud- stagiaire Rein, dat is feestelijk! Cadeautjes kunnen onder in de stoel. Nu alleen de slingers nog ophangen. Het balkenframehuis kreeg een stang voor verkleedkleren en een balie. Het huishoekmeubilair werd expres buiten het huis geplaatst. Het huis is namelijk een kledingwinkel. Althans, voorlopig dan. Misschien is het straks wel een kerststal. Of een snoepwinkel.

Interieurplan

Kinderopvangorganisatie De Eerste Stap stelde recent een nieuw strategisch beleid vast. Op basis van de visie op de inrichting van ruimtes maakten wij een ontwerp voor het nieuwe interieurplan. Inmiddels richtten we de locaties Roerdompstraat, Oudelaan en Lijsterbes in.

“HANG DE SLINGERS MAAR OP!”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?