DE MAMMOET

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Bso en kinderopvang in stijl; kindcentrum De Mammoet kreeg een interieur passend bij de huisstijl van Ska. Het voelt hier als nieuw!

Nieuw en bestaand meubilair

Kindcentrum De Mammoet werd opgeknapt. Er kwamen nieuwe vloeren en nieuw schilderwerk. Suus en Mir maakten een ontwerp waarin bestaande meubels werden gecombineerd met nieuw moois. Zo kregen bestaande kasten een nieuw leven door de deuren met een leuk printje te bestickeren. We maakten bouwkasten op maat, een keukenhuisje en mini glijbaan.

Geheel

Op deze plek huizen verschillende groepen, zowel van het kinderdagverblijf als van de bso. Het interieur zorgt dat alle ruimtes eigen maar ook één mooi geheel zijn geworden. Zo zie je veelal dezelfde zachte kleuren, lampen, stoeltjes en vloerkleden. Het berkenplex, hout waarmee wij veel werken, zorgt voor een heerlijke warme sfeer.

Huisstijl Ska

Kinderopvangorganisatie Ska heeft een geheel eigen huisstijl. Kenmerkend is het werken met hoeken waarin echte materialen worden gebruikt, waardoor kinderen gevoel krijgen bij hoe de wereld eruitziet. De sfeer is huiselijk en je ziet veel witte en houten meubels en lichte kleuren als ijsblauw en ijsgroen. Elke locatie die toe is aan een nieuw interieur, wordt ingericht volgens de huisstijl.

De Mammoet

De Mammoet is te vinden midden in de wijk Zielhorst. En je zou het vanaf de voorkant niet zeggen, maar ook deze locatie van SKA heeft een heerlijke ontdektuin. Hier is het zowel buiten als binnen heerlijk vertoeven!

“HET BERKENPLEX, HOUT WAAR WAAMEE WIJ VEEL WERKEN, ZORGT VOOR EEN HEERLIJKE WARME SFEER”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?