Project omschrijving

DE TRIANGEL

BUITENSCHOOLSE OPVANG

De hal van een school is soms een beetje rommelig. Tassen, schoenen, jassen en buitenspeelgoed nemen de ruimte al snel in beslag. Tja; ook deze spullen moeten een plekje hebben. Bij basisschool De Triangel kreeg alles een plek en bleef er ruimte over om te spelen, eten en werken!

De hal van basisschool De Triangel is een levendige plek. De overblijfgroep van school maakt gebruik van de ruimte, de BSO-groep wil hier graag spelen en (buiten)speelgoed en jassen krijgen hier een plek. Hoe combineer je dat?

Opgeruimd staat netjes

Wij maakten om te beginnen twee identieke kasten. Onderin maakten we 2 vakken: 1 vak voor de bestaande rolcontainers die naar buiten gereden worden als de kinderen buiten gaan spelen en 1 vak voor een bak op wielen waar meer buitenspeelgoed in past. Ook maakten we 2 losse bakken voor de grote blokken en een brocante kast voor alle spelletjes. Opgeruimd staat netjes.

Speelruimte

Zo ontstond er speelruimte. We maakten een balkenframe huis met een gezellige huishoek. Daar kwamen zelfs vlinders van Studio ROOF op af. Ook maakten we een legotafel om eindeloos te bouwen.

Fantastisch

De juffen en kinderen vonden het fantastisch. โ€˜Nog even en het is hier mooier dan thuisโ€, verzuchte een juf. Een meisje wilde niet meer weg, zo leuk vond ze de vlinders. Goed nieuws hoor: de vlinders blijven!

โ€œNOG EVEN EN HET IS HIER MOOIER DAN THUIS.โ€

SMAAKT DIT NAAR MEER?

Neem contact op