DE VELDRAKKER

KANTOOR

Basisschool De Veldrakker wil innovatief lesgegeven. Resultaatgericht, kindvriendelijk en van nu. En dat lukt. Met lessen op maat, Engels vanaf groep 1, muzikale lessen en natuurlijk een ijzersterk team. Tot nu toe dus geen vuiltje aan de lucht. Totdat versgebakken directeur Eelco Dam zijn kantoor binnen wandelde en wel heel snel weer naar buiten kwam. Dat is toch geen omgeving om ouders en kinderen te ontvangen? Grijze kasten en roldeuren, oud en saai meubilair..

Ontwerp

Eelco belde onze Gerdien. Dat is altijd een goed vertrekpunt. Eelco gaf aan wat hij wilde en welke ideeën hij daarbij had. Gerdien maakte een ontwerp en wij gingen aan de slag met de inrichting. Zie hier het resultaat. Een mooie kamer met een frisse, stoere en natuurlijke look, aldus Eelco.

Prettig en persoonlijk

Leuk detail: de foto’s op canvas aan de muur zijn van de hand van een collega. Het groen en geel past precies bij de huisstijl van de school. Zo is het niet alleen een prettige, maar ook een persoonlijk plek. En dat werkt; ouders en kinderen zijn positief over het kantoor en Eelco al helemaal.

Ben jij directeur en zit je ook tegen kale muren en grijze meubels aan te kijken? Wij helpen je graag!

“MIJN KANTOOR HEEFT NU EEN FRISSE, STOERE EN NATUURLIJKE LOOK.”

SMAAKT DIT NAAR MEER?

Neem contact op