DICK BRUNASCHOOL

BASISSCHOOL/ KINDCENTRUM

Het interieur van De Dick Brunaschool, wat zijn we daar trots op! Het kwam niet zomaar tot stand. Al vanaf de eerste tekeningen in 2017 waren we betrokken. Samen met alle partijen, de architect, directie, leerkrachten, onderwijsvormgever Ellen Kuster, kinderopvangorganisatie Quadrant en de kinderen zorgden we voor een interieur dat aansluit bij de manier van onderwijs geven.

Het nieuwe gebouw biedt ruimte aan 2 basisscholen en kinderopvang. Er kwamen leerpleinen, een bieb, een enorm kleuterplein met bouwplaats, veel flexibele werkplekken en een theater. We gebruikten bakbanken, werkhuisjes en prachtige kasten op maat. Nofruit leverde kussens, bij IXXI scoorden we wandkunst en Van Esch leverde een handig systeem voor onze kapstokken.

Architect Huub Frencken van FrenkenScholl architecten ontwierp het gebouw tot en met de kleuren van de luchtkokers en lampen. Wij konden al in een vroeg stadium met hem van gedachten wisselen, waardoor uiteindelijk alles samenviel. We kunnen veel vertellen over dit project, maar eigenlijk zeggen de foto’s genoeg (fotocredits: Beeldvoerders).

Wil jij ook een droominterieur dat echt past bij jullie onderwijsvisie? Neem contact met ons op!

Meer weten over de Dick Brunaschool? Wij spraken directeur Jeroen van Kouwen over zijn onderwijsvisie en de vertaling naar dit bijzondere resultaat.

β€œEEN WAANZINNIG MOOI INTERIEUR DAT NAADLOOS AANSLUIT BIJ DE ONDERWIJSVISIE.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?