DRIEBRUGGEN

BUITENSCHOOLSE OPVANG

In wat voorheen een kantoortje was en in deel van de gang huist nu buitenschoolse opvang Driebruggen. Voor deze compacte ruimte bedachten we een interieur dat het tot een uitnodigende speelplek maakt.

Uitnodigende speelplek

Midden in de gang staat een blok met een elektrische installatie, waar omheen gewerkt moest worden. Wij maakten een legoplaat en autoplaat voor op het bestaande blad. Boven het blad kwamen klemlatten en eronder opbergkisten op wielen. Zo werd het een uitnodigende speelplek.

Barbiehuis

We dachten meer leuks: een barbiehuis met opbergruimte en haakjes voor verkleedkleren, een spiegel met een mand voor hoeden, sjaals en schoenen. En een fijne chillplek met ruimte voor wat boeken en een salon- annex speltafel.

Over Quadrant

Driebruggen is onderdeel van kinderopvang Quadrant. Samen met Quadrant bedachten we een plan voor het inrichten van de locaties, herkenbaar en gebaseerd op de pedagogische visie. Zo zie je op alle plekjes de pedagogische cirkel, een stoer krijtbord bij de ingang en de kenmerkende afbeelding waarin alles samenkomt: kinderen, duurzaamheid en natuurbewustzijn.

“LEGO- EN AUTOPLAAT VERBERGEN INSTALLATIE”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?