FATIMASCHOOL

BASISSCHOOL

Onderweg naar het hoogst haalbare voor jou? Dat doe je in een veilige en inspirerende leeromgeving, aldus het team van de Fatimaschool in Rotterdam. Wij werden ingeschakeld voor de inrichting van de gang, met een stijlvol en strak resultaat.

Inrichting gang

Het splinternieuwe gebouw van de Fatimaschool heeft wel wat van een middelbare school, maar niets is minder waar. Hier wordt gedifferentieerd basisonderwijs gegeven. Wij maakten een ontwerp voor de inrichting van de gang. Er moesten werkplekken komen, passend bij de strakke stijl van het gebouw.

Werkplekken

We bedachten en maakten stoere werkplekken in de vorm van huizen. De kleuren van de kussens zijn afgestemd op de kleuren van het schilderwerk in de school: goudgeel, aubergine, petrol en donkergroen. Ook zorgden we voor speelmatten in diezelfde kleuren en bijpassende poefen.

Weinig nodig

We maakten ook een stylingsplan. Dit plan zette het team aan het denken; wat willen we nu echt. De school koos uiteindelijk voor bulletin borden voor het ophangen van de kunstwerken van de kinderen. Nu alles op z’n plek staat, kun je zien dat dit prachtige nieuwe gebouw niet veel nodig heeft. Op naar het hoogst haalbare!

Tip: klik op de foto voor een grote weergave.

“ONDERWEG NAAR HET HOOGST HAALBARE.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?