GLOBOS EUROPE

KANTOOR & WEBSHOP

Open plafonds, hoge muren, gietvloeren en zwarte kozijnen. Globos Europe verhuisde naar een omgeving 2 straten verderop die 180 graden afwijkt van het oude gebouw met systeemplafond en tapijttegels waar ze vandaan kwamen. Gaaf! Maar hoe zorg je in deze industriële omgeving voor een warm welkom? Onze Monica ging de uitdaging aan. Let’s celebrate and smile!

Stoere basis

Martijn Kooi, Globos Europe: “Onze oude plek werd te klein, dus gingen we verhuizen. Deze plek past ons goed, maar we wilden de stoere basis verenigen met een warm huiskamer gevoel. Het zou anders erg steriel worden.”

Bij Globos werken zo’n 3 tot 6 mensen op kantoor. Er moesten verschillende plekken komen om te kunnen werken, ontmoeten en overleggen. Verder was er opbergruimte nodig voor alle catalogen, stalen en proefdrukken.

Ontwerp & kleur

Monica maakte een ontwerp en adviseerde over kleur, meubels en accessoires. Martijn: “Dit paste direct bij waar we naar opzoek waren.” We maakten een grote wandkast met een nis in de kleur van de huisstijl en een print met de slogan van Globos. We zorgden voor werkplekken, grote tafels en draaistoelen in fijne kleuren. Ook maakten we plantenbakken op wielen en een wandbord voor exporuimte. We maakten het af met kleden, planten en poefjes.

Amsterdam Zuid

Martijn: “Het ziet er superleuk uit. De kleuren en meubels sluiten aan bij onze huisstijl en alles is feilloos op elkaar afgestemd. Ons bezoek reageert enthousiast, het voelt als Amsterdam Zuid. Industrieel, kunstzinnig, maar ook warm en bruisend.”

Over Globos Europe

Globos Europe is een B2B webshop gespecialiseerd in feestartikelen voor retailers, groothandels en professionals. De focus ligt op ballonnen, ballon accessoires en gerelateerde feestartikelen. Iets te vieren? Bel met Globos!

“DE STOERE BASIS IS VERENIGD MET EEN WARM HUISKAMER GEVOEL.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?