ANDERSTEIN

GOLFCLUB

Welkom in de nieuwe kleedkamers van Golfclub Anderstein! Samen met Anderstein keken we naar een efficiënte indeling van de kleedkamers in het clubhuis.

Lockers

Lockers nemen in kleedkamers vaak veel ruimte in. Anderstein onderzocht het gebruik van de afgelopen jaren. Wat is echt nodig? Op basis hiervan besloot de club het aantal lockers te reduceren. Hierdoor ontstond meer ruimte, onder meer voor garderobes.

Indeling

Wij werden benaderd, juist omdat het ook een beetje anders dan anders mocht. Gaaf, zo’n nieuwe uitdaging! We dachten mee over een slimme indeling en looproute, over het opnemen van bestaande lockers in het nieuwe interieur en over prettige zitruimte en garderobes.

Interieur kleedkamers

We bedachten stoere houten banken, met strakke en makkelijk schoon te maken kussens erop. De bestaande lockers werden voorzien van bestickering, waardoor ze weer jaren mee kunnen. Ook kregen de lockers een houten ombouw. We maakten speciale kasten voor beide kleedkamers op de handdoeken in op te bergen. Ook zorgden we voor bijpassende haken aan de muur.

Prachtige ruimte

Golfclub Anderstein is erg tevreden met het uiteindelijk resultaat. ”Het is een prachtige ruimte geworden. De kleuren sluiten goed aan bij het kleurgebruik in de andere ruimtes, de kussens op de banken zijn mooi en praktisch. Het heeft heel goed uitgepakt.”

Ook fotograaf Wilmar was onder de indruk van het resultaat. Nog nooit was hij zo lang in een kleedkamer (..). En dat leverde ons deze mooie platen op!

“HET IS EEN PRACHTIGE, PRAKTISCHE RUIMTE GEWORDEN.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?