HARLEKIJN

BABYGROEP, PEUTERGROEP, BSO

Fris, licht, overzichtelijk: we zorgden voor het ontwerp en de realisatie van het interieur van Harlekijn van kinderopvangorganisatie Ska.

Duidelijke hoeken

Baby’s, peuters en BSO; maar liefst 3 groepen en een hal kregen een nieuwe inrichting. Er kwamen hele duidelijke hoeken, zodat de kinderen direct weten wat er te doen is. Zo kwamen er huishoeken, bouwhoeken en chillplekjes.

Maatwerk

We maakten een toffe boomkast op wielen voor de spelletjes. De babygroep kreeg een snoezelhuisje, waar baby’s lekker doorheen kunnen kruipen. Alle groepen kregen fijne kasten op maat. Ook zie je overal expositieruimte. Op de gang maakten we garderobes en een stoere techniekhoek.

Huisstijl

In samenwerking met Ska Kinderopvang bedachten we een tijd geleden een interieur in lijn met de nieuwe huisstijl. We keken naar kleur, materiaalgebruik en de manier van werken. Ska bestelt de meubels en accessoires bij ons en zorgt vaak zelf voor de inrichting. Omdat dit een grote klus was, dachten en hielpen we mee.

Terwijl wij druk waren met de inrichting, draaiden de groepen gewoon door. Dat is een uitdaging, maar wat is het gaaf om te zien hoe de kinderen overal direct gingen spelen. Veel plezier met jullie nieuwe interieur!

“GAAF OM TE ZIEN HOE DE KINDEREN OVERAL DIRECT GINGEN SPELEN.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?