HELDENDONK

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Planeten, Astronauten en Kometen; deze stoere groepen van BSO Heldendonk vonden dat het hoog tijd was om het interieur eens op te frissen. Het schilderwerk werd vernieuwd, we gebruikten nieuw en bestaand meubilair en betrokken ruimtes die tot dan toe doorgingen als rommelhok of gang.

Heldendonk

BSO Heldendonk heeft een aantal groepen: Planeten, Astronauten en Kometen. Mieke van Breukelen, clustermanager: “Het interieur was wat verouderd en niet zo gezellig. We vroegen De Beleving zoveel mogelijk met de bestaande meubels, en dus met veel creativiteit, de groepen te pimpen.”

Super blij

We adviseerden stevige kleuren te gebruiken. Hoe ouder de kinderen, hoe donkerder blauw het wordt. Ook zorgen we voor passende bestickering op bestaande kasten. Zo werd het een stoer h(d)onk! Mieke: “Het is schitterend geworden, we zijn er allemaal super blij mee. Het is eigentijds, opgeruimd en er zijn volop speelmogelijkheden voor de kinderen. De kinderen zelf zijn er wijs mee.”

“ EIGENTIJDS, OPGERUIMD EN VOLOP SPEELMOGELIJKHEDEN”

Meubilair kinderopvang

Zie je die stoere brocante kasten? Die zijn niet oud hoor, we maken deze kasten in onze meubelmakerij! Zo zijn ze stevig genoeg voor jarenlang gebruik. We maakten ook een knutseltafel en een grote loungebank.

Dag rommelhok, hallo huishoek

Een klein kamertje wordt als snel als rommelhok gebruikt. Wij maakten hier huishoek door twee wandhuisjes tegen de muur te zetten. Zo eenvoudig kan het soms zijn. En de gang werd fijne bouwplaats, onder meer door een kast voor constructiemateriaal compleet met duploplaten op de bovenkant.

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?