JIP EN JANNEKE

KINDCENTRUM: KDV, PSZ EN BSO

Kindcentrum Jip & Janneke werd compleet verbouwd. Terwijl de juffen kindjes er gewoon waren! Dat was even een beproeving. Het was ook snel vergeten. Want kijk maar: wat een heerlijk speeldomein is dit geworden.

Juffen, kindjes en verbouwen

Applaus voor de juffen en kindjes! Zij waren er gewoon en ondertussen werd de locatie compleet verbouwd. Gelukkig werd het een heerlijk speeldomein, waar je zelfs in de hal heerlijk je โ€˜gangโ€™ kunt gaan. Wij adviseerden over het schilderwerk en maakten het ontwerp voor de 3 babygroepen, 2 peutergroepen, BSO en teamkamer.

Speeldomein

Met knusse zithuisjes, een heerlijke snoezelhoek en fijne huis- en bouwhoeken werd het een groot speeldomein. We maakten handige, kleurrijke kasten en zorgden voor de styling van de ruimtes met onze vakkenkastjes en toffe kleden van Fatboy.

Nieuwe avonturen

Zo. Tijd voor nieuwe avonturen bij Jip & Janneke. Wordt vervolgd. Want de juffen waren blij met het resultaat en binnenkort volgt het interieur van de BSO.

BSO

Update: de BSO groep van Jip en Janneke is nu ook klaar. Onze Suus ging nog even terug en zette alle meubels op hun plek. We voegen daarom hieronder een paar plaatjes toe (tip: klik op de foto voor een grote weergave). Spelen, chillen en knutselen maar!

Voor dit project van kinderopvangorganisatie Kind & Co werkten onze Gerdien en Suus samen met samen met Ellen en Mir. Leuk hoor!

โ€œSPEELDOMEIN MET KNUSSE ZITHUISJES, EEN HEERLIJKE SNOEZELHOEK EN KLEURRIJKE KASTEN.โ€

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?