LODEWIJKJE EN JONKIES

BUITENSCHOOLSE OPVANG EN PEUTERGROEP

Stel, het gebouw waarin de peutergroepen huizen, wordt afgebroken om plaats te maken voor nieuwbouw. En, het gebouw van de BSO voor kinderen vanaf 7 jaar is verhuurd aan een andere partij. Blijft over: de ruimte die de BSO voor kinderen tot 7 jaar heeft. Wat nu? Wij hielpen Lodewijkje en Jonkies Sport met het plan en de verhuizing.

Meedenken

Een tijdje geleden richtten wij de 3 peutergroepen van Lodewijkje in. Nu moesten de groepen verhuizen omdat er een nieuw IKC gebouwd wordt. Tegelijkertijd bleek dat BSO Jonkies Sport ook moest verhuizen. Kinderopvangorganisatie Kind & Co vroeg ons om mee te denken over deze dubbele verhuizing.

Verhuizing begeleiden

De BSO en peuters verhuisden naar ruimtes in de Graaf Janschool, waar BSO Jonkies al huist. Er waren al 2 ruimtes en er werd een speellokaal vrij gemaakt. Wij maakten een plan, tekenden de plattegronden in en selecteerden en stickerden alle meubels. We werkten alleen met bestaand meubilair, nieuws was hier niet nodig. Ook begeleidden we de verhuizing.

Zo, iedereen heeft weer een plek! De BSO 7- deelt de ruimte met een peutergroep. De andere peutergroep en de BSO 7+ kregen een eigen ruimte. Gelukkig is het interieur flexibel en staan veel meubels op wielen. De ruimte is anders, maar de sfeer is hetzelfde. Rest ‘alleen nog’ het uitpakken en inrichten.

Ga jij ook verhuizen? Dozen tot aan de horizon? Hulp nodig? Wij denken met plezier met je mee.

Ps: de laatste foto’s zijn van voor/tijdens de verhuizing.

“DE RUIMTE IS ANDERS, DE SFEER HETZELFDE.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?