JONKIES

BUITENSCHOOLSE OPVANG

BSO Jonkies is behoorlijk sportief. Allereerst moesten ze even op vernieuwing van het interieur wachten. Vervolgens namen we tijdens de inrichting bakken met zand mee naar binnen, omdat het terrein bij de ingang braak lag. De juffen reageerden sportief. En gaven ons vervolgens de stofzuiger..

De meubels

Het was echt heel fijn dat het interieur van sport BSO Jonkies aangepakt werd. Veel meubels waren afgeschreven. Andere items integreerden we in het nieuwe plan, bijvoorbeeld een stoere werkbank en een pingpongtafel.

Keuken, atelier en bouwhoek

Omdat de juffen, meesters en kinderen meer willen gaan koken, pimpten we de keuken. Er kwam een extra plank voor een oventje en een fijne kast op maat voor al het kookgerei. En natuurlijk een magneet annex krijtbord voor de boodschappenlijstjes.

Verder kwam er een atelier met een schilderkar, bakken voor het hout en een kast met papierlades. Er kwam een bouwhoek en veel ruimte om spelletjes te doen.

Parkeren en stofzuigen

Afijn, dat zand. Dat was het probleem niet; wij kunnen stofzuigen. Maar er diende zich een nieuwe uitdaging aan. Om de bakwagen bij het gebouw te parkeren, moest onze Jelle ‘een hoekje om’. Gelukkig lukte dat. Het kon net. Kanjer die Jelle.

“PARKEREN, INRICHTEN EN.. STOFZUIGEN.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?