Project omschrijving

ZAZOU

KINDERDAGVERBLIJF

Heerlijk; even opfrissen. Nieuw verfje, nieuwe kleden en een aantal nieuwe meubels. De ruimtes van de twee verticale groepen van kinderdagverblijf Zazou zijn weer als nieuw.

Likje verf

De muren werden geschilderd in een rustige blauw kleur. Veel meubels werden hergebruikt. De deurtjes van het bestaande keukentje kreeg een likje lichtgrijze verf. Zo lijkt het weer als nieuw!

Nieuwe meubels

In de andere groep kreeg het bestaande keukentje een ombouw in de vorm van een huisje. Ook kwam er een bouwlandschap op de gang en er kwamen speelhuisjes met ronde gaten. Hier kunnen de kinderen lekker doorheen klauteren.

Ellen Coenraats, clustermanager Kind & Co: β€œHet is mooi en functioneel geworden. De samenwerking was prettig. Zo vroeg ik bijvoorbeeld of er op woensdag of vrijdag geklust kon worden. Op deze dagen zijn de groepen kleiner en kunnen we makkelijker zorgen dat er even geen kindjes in de ruimtes zijn. Dat was geen probleem, fijn!”

Jaren eerder mochten wij hier al eens ruimtes inrichten. Uit die tijd stammen die fijne zitblokken en die toffe boom op de gang. Tot de volgende keer!

β€œFIJN DAT ER OP EEN RUSTIGE DAG GEKLUST KON WORDEN!”

SMAAKT DIT NAAR MEER?

Neem contact op