KLIMOP

KINDERDAGVERBLIJF

In Lent werd een voormalige supermarkt verbouwd tot appartementen en kinderdagverblijf Klimop. Kinderopvang KION ontwikkelde in samenwerking met ontwerpers Mirjam en Petra een nieuw interieurconcept. Mirjam en Petra gingen helemaal los op dit plekje!

Flexibel

Er werden 4 ruimtes ingericht. Of het nu verticale of horizontale groepen gaan worden: het interieur is flexibel en past zich moeiteloos aan. Op elke groep kwam een bouwhoek en een huishoek. Ook kwamen er fijne chillplekjes en groepstafels. De gang werd ook betrokken: naast handige kapstokken en schoenenbakken, kwam er een rijtje gevelhuisjes met elk een eigen functie: uitrusten, spelen, lezen en knutselen.

Samen

Het interieur van KION wordt geleverd door 3 leveranciers. We leveren datgene waar we goed in zijn: meubels op maat, meubels die aan regelgeving moeten voldoen en toffe accessoires. Door samen te werken, klopt het op alle vlakken. Voor Klimop leverde De Tol de banken en poefjes, De Rolfgroep de verschoonmeubels, bedden en groepstafels en wij al het andere moois.

Op zoek naar een fijne plek voor jouw kroost? Vanaf februari is Klimop de hotspot van Lent.

“ZO BETREK JE DE GANG: MET EEN RIJTJE GEVELHUISJES.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?