KRISTAL

BUITENSCHOOLSE OPVANG

BSO Kristal biedt opvang aan kinderen uit het speciaal basisonderwijs. Deze kinderen hebben net iets extra’s nodig. Wij mochten een nieuwe ruimte inrichten, waarbij rust en ruimte centraal staan.

Prikkelarme omgeving

Op deze speciale BSO is een prikkelarme omgeving met duidelijke hoeken voor structuur wel zo fijn. We zorgden voor een rustig en sfeervol interieur. We maakten een bouwhoek en een poppenhoek met een keukentje dat precies in de nis past. Ook maakten we een plaat op de zand-watertafel, zodat deze ook dicht gebruikt kan worden.

We hergebruikten een kast die we eerder maakten en een andere kast werd bestickerd. Er kwam ook een nieuwe lage kast, met legoplaten erop.

Chillplek

Het lokaal heeft een vide, dat is gaaf! Daar kwam een chillplek voor de oudere kinderen. Daar zou je bijna jaloers op worden. In de zitzakken is het heerlijk lezen, gamen en spelletjes doen.

Maatwerk

Speciaal voor deze ruimte maakten we een ombouw voor de radiatoren. Dat was een heel precies klusje. We lieten de kussens ook op maat maken. Zo is de vensterbank nu ook een fijne zitplek.

“PRIKKELARM EN EEN DUIDELIJKE STRUCTUUR.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?