KRUIMELTJE

BABY- EN DREUMESGROEP MOOI

Mooi! Zo heet deze baby- en dreumesgroep van kinderdagverblijf Kruimeltje. Dan moet het er natuurlijk ook mooi uitzien. Dus stroopten onze ontwerpers en meubelmakers hun mouwen op en gingen aan de slag om van deze kleine ruimte iets moois te maken.

Spelen op de grond

Kruimeltje is gehuisvest een sfeervol gebouw. Er is een grote hal en een leuke tuin. De groepsruimtes zijn verschillend ingericht, met allerlei uitdagende hoekjes. Mooi is een baby- en dreumesgroep. Dan is het belangrijk om lekker op de grond te kunnen spelen. Ook opbergruimte is handig.

Wigwam

We zorgden voor een groot kussen en een fijn kleed. Ook maakten we een gave wigwam en een klein huisje met keukentje. De spiegel was een overblijfsel van dansles die hier gegeven werd. Super leuk voor die kleintjes. We bedachten een stoere klemlat aan de bovenkant van de spiegel om oude teksten te verbergen.

Voor alle spullen kwam er een brocante kast. Ook kwam er een laag bouwkastje met lades en we bestickerden een bestaande kast. Even openschuiven en de kindjes kunnen lekker pakken. Mooi doet haar naam eer aan!

“MOOI DOET HAAR NAAM EER AAN.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?