MEANDER MEDISCH CENTRUM

KINDERAFDELING

Voor de kinderafdeling van het Meander Medisch Centrum maakten we een speciale themaplek. Wat gaaf om de verpleegkundigen en kinderen blij te mogen maken.

Collega Twan was recent even in het Meander Medisch Centrum. Een plek waar keihard ‘gezorgd’ wordt. Als je ziek bent, ben je blij dat je hier terecht kunt. Maar bij voorkeur mankeer je natuurlijk niets. Helemaal nu. En helemaal als je een kind bent. Hoe tof zou het zijn als we iets voor deze kinderen kunnen betekenen? Het idee liet ons niet meer los.

Kinderafdeling Meander

We klopten aan bij Vrienden van Meander. Kunnen we iets moois maken voor de kinderafdeling? Om het leuker te maken? Voor de kinderen en de verpleegkundigen? Ja hoor! De kinderafdeling was op zoek naar een tafel of kastje om thema’s uit te beelden.

Waar kinderen spelen en herstellen

Gisteren plaatsten we een super toffe wandboom, onmisbaar voor elke plek waar kinderen spelen, leren, ontspannen en: herstellen. Ook maakten we, op speciaal verzoek, een omkeertafel. Op het tafelframe passen 2 bladen, die beiden omkeerbaar zijn. Op elke zijde staat de afbeelding van een seizoen. Het is nu dus lente op de kinderafdeling. En binnenkort zomer. Daar worden we allemaal beter van.

‘Zusters’ en kindjes waren blij: “We zetten de bloemetjes buiten, wauw, dank jullie wel!”

“WE ZETTEN DE BLOEMETJES BUITEN, WAUW, BEDANKT!”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?