SCHOOLWONINGEN

KINDEROPVANG

Het interieur van peutergroep, kinderdagverblijf en BSO Schoolwoningen was aan vernieuwing toe. Kinderopvangorganisatie Kind & Co ging voor het optimale resultaat. Vloer, schilderwerk en meubels: tijd voor hernieuwde aantrekkingskracht!

Aan tafel

We gingen aan tafel bij Schoolwoningen en inventariseerden wensen, de ruimtes en spullen die hergebruikt konden worden. Zo kregen de lijstjes en dierenkoppen weer een plek, dat voelt eigen.

Aantrekkelijke hoeken

Schoolwoningen huist in een schoolgebouw, met een eigen ingang. Dit deel werd helemaal opgeknapt, inclusief het schilderwerk en de vloeren. Wij maakten kasten op maat, bijvoorbeeld om het verschoonmeubel van het kinderdagverblijf af te schermen. Verder zorgden we voor aantrekkelijke hoeken met veel uitdaging voor kinderen. Zo maakten we een gezellige huishoek met wandhuis en houten wasmachine, een bouwhoek met lego-wandmeubels en handige bakbanken voor een flexibele kring.

Er kwamen hoge en lage tafels, veel opbergruimte en fijne sfeermakers. We ruimden veel materiaal in, zodat je al goed kunt zien hoe het is geworden. Welkom!

“TIJD VOOR HERNIEUWDE AANTREKKINGSKRACHT”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?