SPELONK

BUITENSCHOOLSE OPVANG

BSO Spelonk kreeg meer ruimte in het theaterlokaal van de school. Dat is fijn! Wij mochten er een mooie speelplek van maken, met ruimte voor theater, spelletjes, chillen en werken.

Multifunctioneel

Het was vooral het sporthonk dat naar het lokaal mocht verhuizen. Verder maakt de school gebruik van de ruimte om in groepjes te werken. En in zo’n mooie ruimte kun je nog meer leuks doen. Het werd dus een multifunctioneel speelhonk.

Theaterhoek

Er kwam, hoe kan het ook anders met zo’n podium, een theaterhoek. We maakten een garderobekar voor alle verkleedkleren. Ook maakten we een theaterkast. In deze kast zit ledverlichting die in 2 standen aan kan. Op batterijen, zodat de kast verrijdbaar blijft. Even geen voorstellingen? Dan is het podium een lekkere chillplek met al die zitzakken.

Ruimte voor spullen en spel

Alle materialen van het sporthonk zitten in de grote wandkast, die we al een keer eerder maakten. Vaak gaan de spullen mee naar buiten. Binnen kan er nu heerlijk gespeeld worden. Er kwam een legotafel en een kast voor spelletjes en knutselspullen.

Omdat we al eerder de peutergroep en BSO 7- hadden ingericht, sloten we aan bij de stijl van toen. Dat zie je terug aan kleuren en prints. Missie geslaagd!

β€œLAAT DE VOORSTELLING MAAR BEGINNEN.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?