Project omschrijving

ST. JOZEFSCHOOL

DALTON BASISSCHOOL

De St. Jozefschool, daltonschool in Loil, wilde de natuur naar binnen halen. Goed idee! Ontwerpers Bianca en Mirjam bedachten een heerlijk groen leerplein voor de bovenbouw. We zorgden voor boomstammen, natuurlijke prints op kasten en organisch gevormde tafels. Zo ben je binnen ook een beetje buiten.

Ook kwamen er verschillende werkplekken, hoog en laag, met speltafels en in café opstelling. De theaterhoek kreeg grote krijtborden, zodat je zelf het decor kunt tekenen. De onderbouw kreeg een fijne bouwhoek.

En heb je die gave ‘old school’ stoelen gezien? Bianca en Mirjam namen ze op in het ontwerp en zo starten ze hier aan hun vierde leven. Hergebruik: check!

“FIJN ALS JE BINNEN OOK EEN BEETJE BUITEN BENT.”

SMAAKT DIT NAAR MEER?

Neem contact op