SUIKERBERGSWEG

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Een fantastisch poppenhuis, toffe prints en veel verschillende hoeken. De spullen voor de BSO groepen van Suikerbergsweg stonden nog maar net op hun plekje en de kinderen dansten al door de ruimtes heen.

Nieuw interieur

De ruimtes van BSO Suikerbergsweg kregen een nieuw interieur, uitgaande van de huisstijl. Frisse groen tinten, aaibare stoffen en toffe print: het werd prachtig. Kijk bijvoorbeeld naar die groene bank, nieuw in onze ‘snoepwinkel’.

Poppenhuis op maat

Er kwamen veel functies: een plek om spelletjes te doen, te chillen en gamen en te bouwen. Ook kwam er een huis- en verkleedhoek, een plek om te eten, drinken en knutselen en natuurlijk genoeg opbergruimte. Het poppenhuis met print is op maat gemaakt. Een hele klus, volgens meubelmaker Alex, maar wat een gaaf resultaat. De kinderen waren blij; ze dansten door de ruimte heen. En daar doen we het voor!

Over de eerste stap

Locatie Suikerbergsweg is onderdeel van Kinderopvangorganisatie De Eerste Stap. Op basis van de visie van kinderopvangorganisatie Eerste Stap, maakten wij in 2021 een ontwerp voor de nieuwe inrichting van de locaties. De organisatie gaf 20 kaders mee voor het interieurplan en wij bedachten een interieur dat het werk van pedagogisch medewerkers ondersteunt. Meer weten? Lees het interview met Tine Giesbers, service coördinator De Eerste Stap.

“DANSEND DOOR DE RUIMTE HEEN”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?