TURFHUIS

BUITENSCHOOLSE OPVANG EN PEUTERGROEP

Zo! Na de inrichting van de prachtige aula van de Sint Jozefschool, waren de ruimtes van de kinderopvang aan de beurt. Voor peutergroep en BSO Turfhuis maakten we een fijne speelruimte en een stoer ‘honk’.

School & kinderopvang

De Sint Jozefschool werkt samen met kinderopvangorganisatie Kind & Co. Hierdoor huizen er ook een VSO, BSO en peutergroep in het schoolgebouw. Kortgeleden zorgden we voor het interieur van de aula, waar zowel de school als kinderopvang gebruik van maken. Directeur Margreeth en clustermanager Ilse bundelden hun krachten en vroegen ons het ontwerp voor zowel de aula als de ruimtes van de kinderopvang te maken. De ruimtes van de kinderopvang zijn nu aan de beurt!

Stoere ruimte BSO

De ruimte was er, nu de sfeer nog! De kleuren van de school werden hier ook gebruikt. Zo ontstaat er eenheid. Voor de BSO voor kinderen vanaf 7 jaar bedachten we een chillplek, met ruimte om nog even wat huiswerk te kunnen doen. De atelierkast die we jaren geleden maakten, verhuisde van de gang naar deze plek en kreeg in de nieuwe context een hele andere uitstraling. De aankleding, teksten en prints aan de muur maken het een stoer ‘honk’.

Nieuw: zitpoefjes!

De peuters en jonge BSO kinderen kregen een huishoek, bouwhoek en verschillende zitplekjes. De kring wordt hier gemaakt met de donkerblauwe zitpoefjes. Deze zijn steviger dan kussens. Dat zit lekker en ze zijn hierdoor ook te gebruiken voor spel, zoals het bouwen van een muurtje. Met een spiegel, een mand en een paar haken aan de muur zorgden we een verkleedhoekje. Lage bestaande kasten kregen een nieuw leven. Ook maakten we een grote, houten kast met open ruimte aan de onderkant en deuren aan de bovenkant.

“EENHEID IN KLEUR EN EIGENHEID IN STOERE MEUBELS, TEKSTEN EN PRINTS.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?