UILEN

BUITENSCHOOLSE OPVANG EN PEUTERGROEP

Stel, je verhuist van de ene naar de andere locatie. Daar staat een bank en een tafel, dat is het. Wat doe je dan? Kinderopvangorganisatie Kind & Co belde ons. En wij maakten het nieuwe plekje van peutergroep en BSO Uilen klaar voor de start.

Stoer blauw

BSO Uilen ging verhuizen en samenwerken met de peutergroep. Dat kan prima samen. Gelukkig had de BSO al een paar mooie meubeltjes van ons, zoals die autobaan en een blauw kamerscherm in de vorm van een huisje. Dat ging mee. We vulden het aan met nog zo’n huisje in die stoere donkerblauwe kleur. Verder kwam er een peutertafel, een wandhuisje met toffe print, kussens voor het zitnisje, krukjes en een poef.

Klaar voor de start

Ook de keuken pakten we aan, de kastjes werden gewrapt. Lekker fris zo. Door de kleuren en prints op elkaar af te stemmen, zorgden we voor een geheel. De plantjes en het vloerkleed maken het af.

Het was rustig toen wij alle spullen op hun plek zetten; iedereen was lekker op vakantie. Maar straks kunnen de kinderen hier lekker spelen. Klaar voor de start!

“STRAKS KUNNEN DE KINDEREN HIER LEKKER SPELEN”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?