VAN LODENSTEIN COLLEGE

VOORTGEZET ONDERWIJS

Wij mochten de centrale hal en de aula van het Van Lodenstein College in Hoevelaken inrichten. Zo werden dit aantrekkelijke plekken om tijdens de pauze te chillen en kletsen.

Aantrekkingskracht

De VMBO school schakelde ons in om van de hal en aula een ruimte met aantrekkingskracht te maken. William Clayton, coördinator Techniek: “We wilden graag fijne plekken voor de leerlingen om te chillen, pauze te houden en bij te praten. Dat ontbrak. We hadden een grote ruimte met weinig sfeer.”

Relaxen & chillen

Wij maakten verschillende hang- en zitplekken waar de leerlingen kunnen relaxen en chillen. Er kwamen loungebanken, zithuisjes en lange maatwerk banken. Verder maakten we een ombouw voor de radiatoren en zorgden we dat leerlingen ook in vensterbanken konden zitten. William: “Het interieur bevalt goed, de reacties zijn enthousiast en er wordt nu volop gebruik gemaakt van de ruimtes.”

Werkwijze

William is ook positief over onze werkwijze: “Het was bijvoorbeeld heel fijn om vooraf een sfeerimpressie te krijgen, zo hebben alle betrokkenen ook echt beeld bij wat er gaat gebeuren. De oplevering verliep prima, het contact is prettig en voor de verandering zijn de algemene voorwaarden goed leesbaar.”

“TOFFE ZITHUISJES, ZITBLOKKEN EN LOUNGEBANKEN. ER WORDT NU VOLOP GEBRUIK GEMAAKT VAN DE RUIMTES.”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?