WARMOES

BUITENSCHOOLSE OPVANG EN PEUTERGROEP

Meubels op maat voor zowel de peuters als BSO kinderen, fijne sfeermakers zoals onze nieuwe wandplankjes en een heel nieuw kleurenpalet: kinderopvang Warmoes werd verbouwd én opnieuw ingericht!

Peuters en BSO

Met bestaand meubilair en onze maatwerk meubels richtten we de ruimte van kinderopvang Warmoes opnieuw in. Hier maken zowel de BSO als de peuters gebruik van de ruimte en daar hielden we rekening mee. De peuters kregen een eigen themakast, met deurtjes en veel gratnell lades voor alle materialen, op ‘pak’ hoogte. Ze kregen ook een speelpodium, dat voor de BSO als chillplek gebruikt kan worden. Er kwamen lage tafels met krukjes voor de peuters en hogere voor de BSO kinderen.

Meubilair op maat

Iedereen heeft een fijn plekje om te zitten en te spelen. Zo maakten we een leeshoek met een bestaande bank en boekenkast op maat, waarin de boeken frontaal in staan. Er kwam een balkenframehuis met huishoek meubilair en atelierbakken met gratnell lades.

Sfeermakers

Er kwamen toffe sfeermakers, zoals gele rotan hanglampen. En kijk die wandplankjes in verschillende kleuren HPL, deze sfeermakers zijn nieuw in ons assortiment. We maken ze van restmateriaal.  De kleuren zijn afgestemd op het nieuwe kleurenpalet. Aan de wand is er genoeg ruimte voor het exposeren van de werkjes, met de meterslange expolatten. Plek voor alle kunstwerken!

“VOOR IEDEREEN EEN FIJNE PLEK OM TE ZITTEN EN TE SPELEN!”