WARMOEZENIER

PEUTERGROEP

Van opbergzolder naar peutergroep: dat kan! Kinderdagverblijf Warmoezenier groeit en dus mocht er een peutergroep bij komen. Maar wat als je geen ruimte meer hebt… Of toch wel?

Interieurontwerp

De zolder werd opgeruimd. Met niet meer dan een filmpje en plattegrond van de ruimte gingen onze Mir en Suus aan de slag met het interieurontwerp. Dat was best even passen en meten: schuin dak, een trapopgang, een koof en een dakraam.

Peutergroep

Het kwam goed: de zolder werd een mooie plek voor de peutergroep. Er kwam een zithoek, bouwhoek en huishoek. Alles ‘klein maar fijn’. Zo maakten we een speelkeukentje en bouwkast die we met de rug tegen elkaar aan zetten. Ook kwam er een kleurige kast, zorgvuldig in de verf gezet door onze Dennis. Volgens de pedagogisch medewerkers is het resultaat geweldig. Zij kunnen niet wachten op ons volgende bezoek: dan maken we voor de begane grond ook een plan, beloofd!

Over de eerste stap

Locatie Warmoezenier is onderdeel van Kinderopvangorganisatie De Eerste Stap. In 2021 maakten wij een ontwerp voor de nieuwe inrichting van de locaties. Op basis van de visie en  20 kaders bedachten een interieur dat past bij de manier van werken. Meer weten? Lees het interview met Tine Giesbers, service coördinator De Eerste Stap.

“PASSEN EN METEN OP ZOLDER”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?