DIT ZIJN WIJ

ONZE MISSIE

Wij maken inspirerende ruimtes om in te werken, leren, spelen en ontmoeten. We ontwerpen de meubels op onze eigen(wijze) manier: met ander materiaal en vanuit een andere visie. Interieurs voor scholen, kinderopvang of kantoren zijn vaak kaal en ongezellig. Dat kan echt anders! Wij maken interieurs die naast praktisch, eigentijds, flexibel en met een stoer randje, vooral sfeervol zijn. Daarom worden we ook wel de sfeermakers genoemd.

ONZE WERKWIJZE

Onze kracht is meedenken en meebewegen. De branches waarin wij werken zijn in beweging, het interieur beweegt dus mee. Wij begeleiden projecten van idee tot oplevering. Samen met jou bepalen we de richting, waarbij jouw visie en werkwijze het vertrekpunt zijn. We kijken welke behoefte je hebt. Dat doen we met jou, met je werkgroep, team of organisatie. Op basis van onze ervaring en kennis vertalen wij je wensen naar een ontwerp. Vervolgens zorgen we voor het maken van de meubelen, de inkoop van accessoires en de inrichting en styling van de ruimtes. Al ons meubilair wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Vaak gaat het om maatwerk. Daarnaast bundelen we onze krachten met bekende leveranciers voor standaard producten.

STAPJE VOOR STAPJE

Stap 1 – Aan tafel

We beginnen met een intake, waarbij samen in beeld brengen wat er voor jouw locatie nodig is. Een intake is gratis. Daarna krijg je een offerte voor het maken van een ontwerp. Ga je akkoord met de offerte, dan gaan we voor je ontwerpen. We willen veel van je weten. Wat is je visie? Hoe ziet een gemiddelde dag eruit? Wat zijn je wensen en dromen? Om hoeveel kinderen, bewoners of bezoekers gaat het? Hoe ziet de ruimte eruit? Zo inventariseren we alle informatie die nodig is voor het ontwerp.

Stap 2 – Ontwerpen

Wij vertalen je wensen naar een ontwerp. In een presentatie laten we je zien hoe gaaf het interieur wordt! Hierin nemen we ook het al bestaande, nog goed in te zetten meubilair mee. We gebruiken lekker veel foto’s en plaatjes. We nemen kleurenwaaiers, voorbeelden van materialen en een meubellijst mee. We bespreken direct of we nog iets moeten toevoegen, aanpassen of veranderen.

Stap 3 – Definitief ontwerp en offerte

Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan krijg je van ons een kostenplaatje voor de uitvoering. Daarin geven we je een duidelijk overzicht van de meubels, accessoires, werkzaamheden, reiskosten en bijbehorende prijzen. Ga je akkoord, dan gaan wij voor je aan de slag. Leuk!

Stap 4 – Realisatie

Wij maken veel meubels in onze eigen meubelmakerij. Daarnaast werken we met partijen die doen waar zij juist goed in zijn. Ook kopen we accessoires in. Samen wordt het een mooi geheel.

Stap 5 – Inrichting en styling

Afhankelijk van de omvang van het project komen we 1 of meerdere dagen bij je over de vloer. Gezellig! We monteren meubels, hangen klein materiaal op, richten de ruimte in, zorgen voor de styling en leveren een praktisch, stoer en sfeervol interieur op. En jij mag het lintje doorknippen!

Stap 6 – Nazorg

Waar nodig zorgen we voor de laatste puntjes op de i. Denk aan een deurtje dat klemt of iets dat nog aangepast moet worden. Nu zijn we echt helemaal klaar. Veel plezier met het nieuwe interieur!

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wil je meer weten over de offerte, levertijden, uitvoering of garantie? Lees ons Algemene Voorwaarden.

Daarin leggen wij alles uit, in gewone taal en dus lekker begrijpelijk.

DIT ZIJN WIJ

Met dit team van stoere mannen en vrouwen zorgen wij voor al die toffe interieurs. Een bonte verzameling handige Harry’s, creatievelingen en sfeermakers. Nieuwsgierig aangelegd? We stellen ze voor!

DAAN

De ‘eigen wijze’ manier van werken van Daan bracht hem en Gerdien waar wij nu staan. Daan wil een leuke werkgever zijn. Vink. En hij wil de sfeermaker zijn. Een slecht bakje koffie drinken onder tl buizen is gewoon niet goed voor je. Dus zit jij opgescheept met een kale kantine? Bel Daan!

GERDIEN

Gerdien is onze strateeg, ze bepaalt samen met Daan onze richting. Ze ontwerpt, onderzoekt, stylet en denkt mee. Met een creatieve geest die volop ruimte biedt voor spontane ingevingen. Zie hier een oorzaak van onze gezellige chaos. Maar dat heb je niet van ons.

TWAN

Twan regelt. Werk voorbereiden, factureren, bestellen, logistiek, beleid. Geen dag is hetzelfde, leuk die tegeltjeswijsheid.. Twan is een ondernemer. Hij doet, probeert, verandert en optimaliseert. En omdat hij de vrijheid krijgt, onderneemt hij bij ons. Wij blij, hij blij.

DANIELLA

Daniëlla is onze overall projectcoördinator. Dat alles voor haar hier samenvalt, is in onze gezellige chaos heel handig. Of doelde ze nu op de goede sfeer, fijne mensen en het samen mooie dingen maken? Een bak ervaring én elke dag nieuwe dingen leren: hoe leuk is dat! It feels like home!

MARC

Marc is onze cultuurbewaker. Vindt hij belangrijk. Keihard werken, nooit te beroerd zijn om elkaar te helpen en veel lol hebben. Dat de man van het bouwen, zagen en begeleiden ooit zijn centen achter een pc verdiende, is iedereen gelukkig allang vergeten. Een scherm..pffff.. dat ben je zo zat.

SUZANNE

Suzanne zorgt ervoor dat alles mooi wordt. Ze ontwerpt, stylet, regelt inkoop van accessoires, gaat mee op klus en tadaaa: weer een metamorfose die een brede glimlach op de gezichten van kinderen én juffen tovert. Dus wil je iets moois? Ga zeker even babbelen met Suus.

RIK

Rik is verantwoordelijk voor de afzuiging :-). En voor het zagen. Deze meubelmaker annex timmerman moest eerst even wennen aan onze chaos. Maar hij is ook nieuwsgierig en dus bleef hij. En hij bedacht een oplossing: als wij naar huis gaan, gaat Rik vaak nog even door. Dag chaos, hallo rust.

KARIN

Karin winkelt heel wat af. In onze tijd, dus daar heeft haar man geen last van. Win-win, want Karin wordt heel blij van posters, kaartenrekjes, stoelen, vloerkleden en lampenkappen. En van stickers. Als er iets bestickerd moeten worden, dan kijken we Karin lief aan. Ze kijkt altijd lief terug!

MANDY

Mandy is onze rots in de branding als het gaat om personeelszaken en financiële administratie. Terwijl wij lekker bezig zijn met ontwerpen, zagen, bouwen en inrichten, regelt zij de dingen waar wij geen tijd voor hebben.. of maken. Mandy is dus geweldig. Gelukkig vindt zij ons ook geweldig.

ARJAN

Arjan werkte in de zorg, maar werd de papierenwinkel zat. Hij kwam ons een dagje helpen. En toen een weekje. En zo rolde hij erin. Als staalwerker, als BHV’er (inkoppertje) en als meubelmaker. Mooi vak vindt Arjan. Je hebt een plaat hout en even later staat er een meubel. Leuk joh!

REMON

Remon is de lakker. Hij zorgt dat onze meubels netjes afgewerkt zijn. Want ruwe randen en kinderhandjes gaan niet goed samen. Remon is blij dat hij werkt. Hij houdt van bezig zijn, met fijne collega’s die het recht in zijn gezicht zeggen als iets beter kan. Want zo zijn we dan ook wel weer.

REDMER

Let even op zijn neus. Die staat namelijk (bijna) altijd dezelfde kant op als die van zijn collega’s. Dat is belangrijk voor teamplayer en productieman Redmer. Werken voor de kinderopvang is namelijk niet alleen mooi werk, het is ook een extra uitdaging. Het moet goed en veilig zijn. Zo.

LOTTE

Lotte heeft haar diploma interieurbouw nog maar net op zak en doet nu al menigeen verbaast staan met haar creaties van massief hout. In onze werkplaats zet ze met veel plezier meubels in elkaar, maar als ze later groot is, dan wil ze nog meer creativiteit laten zien. Wordt vervolgd dus.

AMBER

Als ons magazijn tot de nok toe vol staat met onwijs leuke krukjes, grappige kapstokhaken en joekels van lampenkappen, dan geven we Amber de schuld. Zij is onze inkoper, weet alles van trends en koopjes. En van overzicht houden.. (ongeveer). Ooit stagiaire, maar ze wilde niet meer weg. Tja.

MARCO

Het was even wennen voor meubelmaker Marco. Alles gaat anders dan anders. Gelukkig is het tof. Het werk, de branche, de sfeer. Je mag iets vinden. Uitproberen. Kijken hoe het beter kan. En dan die kinderen, die bij de levering van een project op je vingers kijken. Mooi man!

JELLE

Team B- lid Jelle rolde op een dag uit de kroeg zo de werkplaats in. Hij is namelijk wel handig. Zijn leven bestaat sindsdien uit bouwen, zagen en op klus. Want het is zo tof om te zien wat het resultaat wordt. We kunnen de term resultaatgericht dus wel op hem loslaten. Vink.

DANIEL

Daniel kan alles wel. Lakken, bouwen, op klus. Maar school was minder zijn ding. Hier maken we 10 kasten op 1 dag, op school 1 hamer in 10 weken. Dus bleef hij hier. Hij doet af en toe nog een cursus. Lassen. Houtdraaien. En binnenkort misschien meubels stofferen .. Go Daniel!

ILSE

Respect. Deze vakvrouw houdt zich al een tijdje staande tussen alle vakmannen. Volgens Ilse komt dat omdat we hier respect hebben voor elkaar. Je kunt alles vragen en er is ruimte voor groei. Dat komt goed uit, want nu schildert ze vooral, in de toekomst wordt ze meubelmaker. Waarvan akte.

ALEX

Alex is de ZZP’er waar wij 4 dagen per week op kunnen rekenen. Hij zou 3 weken blijven, maar liep uit de hand. Werken in een team is veel gezelliger en maakt dat Alex meer toekomt aan meubels maken. Daar is deze vakman steengoed in. Wij delen de eer, dus voorlopig is hij nog niet van ons af.

JOAN

Joan schrijft en communiceert. Ze probeert onze verhalen te vangen. Ze houdt ervan met haar laarzen in de modder te staan, vrij vertaald: op de plek waar het gebeurt. Wij hebben geen modder, maar wel zaagsel. Dus kreeg ze een volle lading toen ze op de foto ging. Was ze blij mee natuurlijk.

WOUTER

Ach, die zomer van 2020.. Toen kwam Wouter binnenlopen. Als manusje van alles. Inmiddels is hij onze staalwerker en zorgt hij voor (wan)orde in het magazijn. Hij moet het hebben van ‘learning on the job’, want hij studeerde… videografie. Juist ja. Dus sleutelt hij nu ook aan een bedrijfsfilmpje!

JOB

Hij zou een paar weken stagelopen. Maar Job stapte spontaan over naar BBL: 4 dagen hier en 1 dag naar school. Het is hier namelijk te leuk. Het werk? Dingen maken, bouwen, timmeren. Collega’s? Meer een vriendengroep. Na werktijd? Geef mij maar een slaapzak. Goed. Doe jij het licht uit Job?

DENNIS

Dennis is de schilder. En daar is hij nogal precies in. De eerste kast die hij schilderde kreeg maar liefst 8 lagen verf. Toen was die wel geel ja.. Wij vinden kwaliteit ook heel belangrijk. Tel daar een leuk stelletje collega’s bij op en je begrijpt dat Dennis het prima naar zijn zin heeft hier.

CEES

Cees is onze steigerhoutkampioen. Maakt veel, bouwt veel, maar gaat ook een dag in de week het land in om de zo belangrijke nazorg te verlenen bij onze klanten.

WERKEN BIJ DE BELEVING INTERIEUR

Wij werken anders dan anders. Buiten de box denken, kun je zowel letterlijk als figuurlijk zien bij ons. En we denken net zo makkelijk buiten de kast, tafel of bank.

Wij hebben een hecht team. We worden blij van toffe dingen maken, bouwen en samenwerken. Hard werken voert de boventoon, met daarnaast een flinke portie gezelligheid. We denken in mogelijkheden. Gaat het niet linksom? Dan doen we het rechtsom. Desnoods diagonaal. Bij ons werken mensen die de spijker op z’n kop slaan, twee rechterhanden hebben en heel creatief zijn. Je doet waar je goed in bent. Dus start je als schilder, maar ontdek je dat je liever wilt zagen? Geen probleem. Die ruimte voor groei leidt tot plezier in het werk en loyaliteit.

VACATURES

Wil jij letterlijk of figuurlijk mee bouwen aan ons succes?

Hebben we geen vacature voor jou? Stuur gerust even een mailtje met je CV!

Bekijk vacatures

STAGE LOPEN

Zoek jij een stage- of leerplek? Kom een keertje praten! Bij ons maak je in een hele toffe omgeving kennis met de praktijk van de meubelmaker, interieurbouwer, vormgever, marketeer en creatief vakman/vrouw. Veel van onze stagiaires willen nooit meer weg..

Bekijk de mogelijkheden

DUURZAAMHEID

Wij werken met hout dat afkomstig is uit een FCS- gecertificeerd bos. Wij vinden het belangrijk dat het hout op duurzame en verantwoorde manier geproduceerd wordt.

LEES MEER >

SMAAKT DIT NAAR MEER?

Neem contact op