‘OPONTHOUT’ VOOR DE LEVERING VAN MATERIAAL EN ACCESSOIRES

04/11/2021

Je hebt het vast al gemerkt; de levering van zo ongeveer alle spullen die je bestelt, laat lang op zich wachten. Dat heeft te maken met een tekort aan grondstoffen. Ook wij merken dit. Het geeft ‘oponthout’ voor de levering van materiaal en accessoires. Wat betekent dit voor jou?

OponthouT

Wij doen enorm ons best om alle meubels en andere mooie spullen op de afgesproken datum bij je af te leveren. Maar het komt steeds vaker voor dat we niet alles op tijd binnenkrijgen. Wil je rekening houden met dit ‘oponthout’? Wij brengen die krukjes, dat kleed of die kussens ECHT!

Levertijden

We gaven het voor de zomer al aan: houd rekening met een levertijd van minstens 8 tot 12 weken. Zelfs dat lukt niet altijd. We investeerden begin dit jaar in een extra productielijn. Ook investeren we in extra handen, dus wijs al die leuke mensen in je omgeving op onze vacatures! Kortom: we proberen de levertijden zo kort mogelijk te houden.

Prijzen

Door de tekorten, stijgen de prijzen. Zowel van materiaal als vervoer. Wij pasten daarom de geldigheidsduur van onze offertes aan naar 1 maand. Duurt je besluit langer? Overleg het met ons en houd rekening met misschien een ander kostenplaatje. Zodra we hierin weer flexibel kunnen zijn, hoor je het van ons!