ZORG

WIJ MAKEN GRAAG HET INTERIEUR VOOR JOUW WOONGROEP, GEZINSHUIS OF ANDERE ZORGINSTELLING. WE HEBBEN ERVARING IN DE OUDERENZORG, JEUGDZORG EN MET EEN INTEGRALE ZORGINSTELLING.

INTERIEUR ZORGINSTELLING

Een interieur voor een zorginstelling moet huiselijk zijn. Althans, zo denken wij erover. Wij zijn sfeermakers in hart en nieren. We hangen bijvoorbeeld niet zomaar iets aan de muur. Voor een ouderengroep hingen we foto’s van vroeger aan de muur, herkenbare geschiedenis. Ook kregen alle bewoners een vakje naast hun voordeur voor persoonlijke spullen. Huiselijk én stijlvol.

DOELGROEP

In het geval van zorg is geen interieur hetzelfde. Dat heeft alles te maken met de doelgroep. Jeugd, kinderen, ouderen; ze vragen om maatwerk. Daarom praten we uitgebreid met jou en de bewoners. Hoe werken of wonen jullie? Welke wensen liggen er? Op basis daarvan maken we een uniek ontwerp dat ervoor zorgt dat het interieur past bij jullie manier van wonen of werken.

PRAKTISCH EN VEILIG

Het spreekt vanzelf dat het interieur voor jouw zorginstelling praktisch en veilig moet zijn. Dat betekent dat meubels tegen een stootje kunnen en dat we er rekening mee houden dat de meubels, al dan niet met stoffering, goed afneembaar zijn. Meer weten? We praten graag met je verder.