Project omschrijving

HET ANKER

BASISSCHOOL

Het interieur van basisschool Het Anker werd tijdens de vakantie rigoureus aangepakt. Door juffen, meesters én ouders. Zij schilderden bijvoorbeeld de wanden! De school startte het nieuwe schooljaar met een totaal andere look en feel. Er kwamen leerpleinen voor onder- en bovenbouw, met ruimte voor atelier, expositieruimte, bouwhoek en huishoek.

Ook werden de kleutergroepen uitgebreid in het bestaande gebouw. Er ontstond een kleuterparadijs, waar kinderen kunnen “scharrelen” van lokaal naar lokaal, omdat er overal iets leuks te doen is: huishoek, bouwplaats en winkel.

We zorgden voor het ontwerp en bedachten flexibele oplossingen op maat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kastenwand met opbergruimte, garderobe, afscherming én kringzitelement in 1?

“EEN KASTENWAND MET OPBERGRUIMTE, GARDEROBE, AFSCHERMING EN KRINGZITELEMENT IN 1!”

SMAAKT DIT NAAR MEER?

Neem contact op