Project omschrijving

DE BRON

BASISSCHOOL

Hoe werken jullie? Hoe wil je werken? Stap voor stap ontworpen we samen met het team van basisschool De Bron een ontwerp dat als gegoten past bij hun manier van werken: ieder kind laten stralen door aandacht, kwaliteit en sfeer.

Leerplein & kastenwand

Zo kregen alle lokalen een grote kastenwand met lades voor de kinderen. De hal werd omgetoverd tot leerplein met op maat gemaakte werkplekken in de nissen, maar ook handige oplossingen voor jassen en tassen. De kleuters kregen multifunctionele bakbanken, een gave thematafel en bouwruimte op de gang.

Hergebruik

Ook hier werden veel meubels hergebruikt, zoals stoelen, de ‘biebkast’ en de stellingkast voor het atelier. Speciaal voor het atelier maakten we trouwens de atelierbak, een fijne opberger op wielen met lades, en ruimte voor potloden, kwasten en scharen op de bovenkant.

Marco Meima, directeur Basisschool De Bron: “Wij genieten van de prachtige inrichting. Wat hebben we veel complimenten gehad van kinderen, ouders, collega’s en belangstellenden! Super goed gedaan.”

Voor dit project werkten we samen met onderwijsvormgever Ellen Kuster, Straxs en leerkrachten en ouders die er letterlijk op los timmerden om alles op tijd klaar te krijgen.

“EEN ONTWERP DAT PAST ALS GEGOTEN.”

SMAAKT DIT NAAR MEER?

Neem contact op