HET KRISTAL

KINDCENTRUM

Op het nieuwe gebouw moet het team van integraal kindcentrum Het Kristal nog even wachten. Maar de visie op samenwonen- en werken ligt er al. Dus mochten wij de gemeenschappelijke alvast ruimte inrichten. Er kwam een flexibel interieur dat straks moeiteloos meeverhuisd.

Gemeenschappelijke ruimte

De gemeenschappelijke ruimte van Het Kristal biedt ruimte aan de BSO, maar de school wil hier ook gebruik van maken voor de plusklas. Verder moest er plek komen voor een theater en optreden en een atelier.

Flexibel interieur

Geheel in lijn met de huisstijl bedachten wij een flexibel interieur waarbij alle functies samenkomen. Er kwam een chillhoek, bouwhoek, huishoek en spelletjestafels. Ook kwamen er werkplekken, met atelierbakken en grote kasten op maat. Verder maakten we een podium en tutkast. Het samenwonen kan nu echt beginnen!

Over IKC Het Kristal

Bij IKC Het Kristal staat persoonlijke (talent)ontwikkeling van kinderen centraal. Het Kristal biedt opvang van nul tot vier en veelzijdig onderwijs voor kleuters en oudere kinderen. Het  IKC is onderdeel van Stichting H3O, de grootste opvang- en onderwijsorganisatie van Dordrecht.

“EEN FLEXIBEL INTERIEUR WAARBIJ ALLE FUNCTIES SAMENKOMEN”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?