MOZAÏEK

BASISSCHOOL

Flexibel en stijlvol. Voor basisschool Mozaïek richtten we de gang en aula in met flexibele meubels en een ingetogen, stoer kleurenpalet.

Interieurontwerp

Het team van Mozaïek wilde de gang graag inrichten als verlenging van de klaslokalen, met ruimte om te werken, lezen en ontspannen. Via Ellen Kuster vroegen ze ons een ontwerp te maken voor de gang en ook de aula. Deze ruimte wordt gebruikt voor vieringen en bijeenkomsten, maar ook als bieb. Het interieur moest dus flexibel zijn.

Symmetrie

We maakten fijne werkhuisjes en zitplekken met bergruimte voor op de gang. Voor de aula bedachten en maakten we een podium dat uit delen bestaat, waardoor het ook aan kant gezet kan worden. De kasten op maat voor de bieb, de boekenboom-kasten en ook de frametafels staan op wielen. Zo is alles flexibel. Zie je het bankje op een klein podium met een frame? Deze knipoog naar de frametafels geeft symmetrie.

Stijlvol

Een kleurrijk interieur voelde niet eigen voor het team van Mozaïek. We werkten daarom met zacht grijs, antraciet, zwart en hier en daar een groen accent. Dat past heel goed. De kleuren, meubels en symmetrie samen maken het tot een stijlvol geheel.

Over Mozaïek

Basisschool Mozaïek is een Nederlandse basisschool in Oss op islamitische grondslag. De school is onderdeel van SIMON scholen. Onder het motto ‘Worden wie je bent’ leren kinderen hun islamitische identiteit te ontwikkelen en toe te passen.

“ZACHT GRIJS, ANTRACIET EN ZWART PAST HIER HEEL GOED ”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?