PIET MONDRIAAN

BUITENSCHOOLSE OPVANG

De klas en buitenschoolse opvang in 1 lokaal, dat is soms even puzzelen. Samen met de juf en de pedagogisch medewerkers van kindcentrum Piet Mondriaan bedachten we een plannetje waardoor de ruimte zowel tijdens schooltijd als daarna een fijne plek is voor de kinderen.

Lokaal & BSO

Een lokaal vol met tafels en stoelen is voor een BSO niet de handigste plek. Na schooltijd is er vooral behoefte aan speel-, chill- en knutselruimte. Daarom maakte een aantal leerlingsetjes plaats voor groepstafels om gezellig te kunnen eten en knutselen. Ook handig voor overdag. We maakten kasten op maat voor het materiaal van de BSO, in het blauw, lekker duidelijk.

Tipitent op maat

Ook maakten we met een balkenframe een tipitent die bijna overal wel bij past. Gecombineerd met een tapijt, zitzakken en poefjes is dit een fijn chillplekje. Verder maakten we een poppen- annex barbiehuis met nog wat eigen opbergruimte.

Over Piet Mondriaan

BSO Piet Mondriaan is gehuisvest in het gebouw van kindcentrum Piet Mondriaan. In dit gebouw werken kinderdagverblijf, peuteropvang, basisschool, bibliotheek en de BSO nauw samen. De BSO is onderdeel van kinderopvangorganisatie Kind & Co.

“TIPITENT OP MAAT DIE OVERAL BIJ PAST”

Advies nodig voor het inrichten van jouw ruimte? Wanneer zien we je aan tafel?